مردم شمال بویژه گیلانی ها همیشه سرشار از چاشنی و غذاهای متنوعی هستند. در این قسمت نیز قصد داریم به معرفی و بررسی طرز تهیه پنیر برشته گیلانی بپردازیم.

پنیر کباب شده ، نوعی است که هم با برنج و هم با نان می توان آن را خورد.

پنیر صبحانه یا لیوان یا پنیر گرگان قوطی دو سوم

خشک 2 ساعت خشک کنید

تخم مرغ 2 عدد

مقداری زردچوبه

مقداری روغن درون قابلمه بریزید و بگذارید خنک شود.

زردچوبه را به روغن اضافه کرده و هم بزنید.

حالا پنیر را بریزید و بگذارید آن را سفت شود.

پیاز را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود.

در آخر روش تخم مرغ آب پز را بریزید و بگذارید تخم تخم مرغ شود.

به همین راحتی

 

 

.

منبع: مقاله پنیر برشته گیلان از گیلی شاپ