اناربیج یکی از زیبا ترین و لذیذ ترین خورشت های محلی استان گیلان است که می خواهیم در این آموزش به طرز تهیه خورشت اناربیج گیلانی بپردازیم، چنانچه به سایر غذاهای محلی گیلان علاقه دارید می توانید آموزشات پخت و طرز تهیه آن ها را در بلاگ گیلی شاپ دنبال کنید. خورشت اناربیج یا انار آویج یکی از خورشت های فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار استان گیلان است، که در تهیه آن از رب انار، گردوی سابیده شده، گوشت چرخ کرده و… استفاده می شود. رب انار چاشنی اصلی این غذای محلی است. در این مطلب قصد داریم دستور پخت اناربیج را مورد بررسی قرار دهیم، با ما همراه باشید، در ضمن اگر به دنبال تهیه و خرید سبزیجات محلی گیلان هستید می توانید در بخش محصولات انواع سبزیجات محلی گیلان را مشاهده کنید.


خورشت اناربیج


مواد لازم در طرز تهیه خورشت اناربیج گیلانی :

  • رب انار یا آلوچه: دو قاشق غذا خوری
  • جعفری، تره، خالواش، نعناع: ۳۰۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
  • گردوی سابیده شده: ۳۰۰ گرم
  • آبغوره یا آب انار: یک لیوان
  • پیاز: یک عدد
  • نمک، فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم

لازم به ذکر است که اگر قصد دارید اناربیج گیلان را تهیه کنید و به دنبال انواع سبزیجات محلی آن هستید، می توانید در فروشگاه اینترنتی گیلی شاپ انواعسبزیجات محلی گیلان را با قیمت و کیفیتی بسیار مناسب تهیه کنید.


مراحل تهیه خورشت اناربیج گیلانی به روش کاملا محلی و سنتی:

این خورشت مشابه خورشت فسنجان است، با این تفاوت که در اناربیج به جای گوشت مرغ از گوشت گوسفند آن هم به شکل کوفته قلقلی استفاده می شود. در مرحله اول آب انار یا آبغوره را به همراه کمی نمک، فلفل و زردچوبه درون ظرفی مناسب بر روی حرارت قرار دهید و کمی صبر کنید تا تمامی مواد درون ظرف کمی بجوشد، سپس گردوی سابیده شده را به همراه یک لیوان آب سرد به محتویات ظرف اضافه کنید و به مدت ۲ الی ۳ ساعت این مواد را بر روی حرارت قرار دهید و در حین جوشیدن مواد درون ظرف، گردو بتواند روغن اضافی خود را پس بدهد.د(در این مدت زمانی ۳ ساعته باید به طور مداوم مواد را هم بزنید و به مخلوطمان آب سرد اضافه کنیم.)


منبع: https://gilishop.ir/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d8%a7%d9%86%d8%a7%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%ac-%d9%85%d8%ad%d9%84%db%8c-%d9%88-%d9%85%d8%ae%d8%b5%d9%88%d8%b5-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%da%af%db%8c%d9%84/